ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Θέρμανση & Φυσικό Αέριο
Κανελλόπουλος Ανδρέας - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη - Υδραυλικός - Καλοριφέρ - Λέβητες Αερίου - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Τρίπολη Αρκαδία

Η επιχείρησή Κανελλόπουλος Ανδρέας μετρώντας 76 χρόνια στο χώρο και αναλαμβάνοντας η 2η γενιά απο το 1991 η οποία εδρεύει στην Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19 στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνικών έργων με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη και ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Η επιχείρησή αναλαμβάνει με εξειδικευμένο προσωπικό όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο με συνέπεια, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. 
Ο έμπειρος υδραυλικός και ιδρυτής της επιχείρησής μας Κανελλόπουλος Ανδρέας, καθώς και η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα μας, σας προσφέρουν άμεση ανταπόκριση στον Νομό Αρκαδίας.  

Θέρμανση
Τοποθέτηση ενδοδαπέδια θέρμανση, γεωθερμία, δροσισμός καλοριφέρ, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα. Πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και υψηλή ποιότητα των υλικών.
Με πεπειραμένο προσωπικό, άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα σας προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων κάθε είδους.

Με πολυετή εμπειρία, άριστες τεχνικές γνώσεις και εξοπλισμό αναλαμβάνουμε:
 Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
 Εγκαταστάσεις Αυτόνομης Θέρμανσης
 Συντηρήσεις Εγκαταστάσεων λεβητών, καυστήρων και  κυκλοφορητών
 Τοποθέτηση - αντικατάσταση κάθε είδους θερμαντικών σωμάτων
 Δεξαμενές
 Αυτοματισμοί

Φυσικό Αέριο
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, αφού προηγουμένως πραγματοποιηθεί λεπτομερής μελέτη του χώρου σας. Ακολουθείται μία συγκεκριμένη διαδικασία για την εγκατάσταση του δικού σας δικτύου θέρμανσης με φυσικό αέριο προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα εργασιών, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Το φυσικό αέριο σας προσφέρει σημαντικά και πολλαπλά οφέλη όπως:
 Οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα
 Άμεσα διαθέσιμο χωρίς να χρειαστεί να ελέγξετε αποθέματα και να δίνετε συνεχώς παραγγελία
 Ακρίβεια στην κατανάλωση και την μέτρηση
 Μειωμένο κόστος συντήρησης
 Περιβαλλοντική συνείδηση αφού πρόκειται για μη ρυπογόνο καύσιμο

 
 

Όλες οι εργασίες που πραγματοποιούμε, πριν παραδοθούν ελέγχονται για την άριστη λειτουργικότητα τους και την εγγύηση ότι θα λειτουργούν για μια ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε στα υδραυλικά του κτιρίου σας.


Εξυπηρετούμε άμεσα και με επαγγελματισμό όλο τον Νομό Αρκαδίας.

  Κανελλόπουλος Ανδρέας | Υδραυλικός 
  Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19, Τρίπολη
  Τηλ: 2710243342 , 6973660525