ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Υδραυλικές Εργασίες
Κανελλόπουλος Ανδρέας - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη - Υδραυλικός - Καλοριφέρ - Λέβητες Αερίου - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Τρίπολη Αρκαδία

Η επιχείρησή Κανελλόπουλος Ανδρέας μετρώντας 76 χρόνια στο χώρο και αναλαμβάνοντας η 2η γενιά απο το 1991 η οποία εδρεύει στην Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19 στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνικών έργων με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη και ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Η επιχείρησή αναλαμβάνει με εξειδικευμένο προσωπικό όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο με συνέπεια, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. 
Ο έμπειρος υδραυλικός και ιδρυτής της επιχείρησής μας Κανελλόπουλος Ανδρέας, καθώς και η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα μας, σας προσφέρουν άμεση ανταπόκριση στον Νομό Αρκαδίας.  

Με πεπειραμένο προσωπικό, άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα σας προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων κάθε είδους.

Αναλαμβάνουμε:
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
Υδραυλικά Μπάνιου
Υδραυλικά Κουζίνας
Επισκευές (αποκατάσταση ζημιών σε βρύσες, νιπτήρες, καζανάκια)
Βλάβες υδραυλικών
Σωληνώσεις
Διαρροές
Τοποθετήσεις ειδών υγιεινής, μπαταριών και αξεσουάρ μπάνιου & κουζίνας
και κάθε εργασία που σχετίζεται με τα υδραυλικά και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις κάθε κτιρίου.

 
 

Όλες οι εργασίες που πραγματοποιούμε, πριν παραδοθούν ελέγχονται για την άριστη λειτουργικότητα τους και την εγγύηση ότι θα λειτουργούν για μια ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας να συζητήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε στα υδραυλικά του κτιρίου σας.


Εξυπηρετούμε άμεσα και με επαγγελματισμό όλο τον Νομό Αρκαδίας.

  Κανελλόπουλος Ανδρέας | Υδραυλικός 
  Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19, Τρίπολη
  Τηλ: 2710243342 , 6973660525