ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κανελλόπουλος Ανδρέας
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Τρίπολη - Υδραυλικός - Καλοριφέρ - Λέβητες Αερίου - Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Τρίπολη Αρκαδία
Η επιχείρησή Κανελλόπουλος Ανδρέας μετρώντας 76 χρόνια στο χώρο και αναλαμβάνοντας η 2η γενιά απο το 1991 η οποία εδρεύει στην Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19 στην Τρίπολη, δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνικών έργων με σεβασμό στον πελάτη, εμπιστοσύνη και ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Η επιχείρησή αναλαμβάνει με εξειδικευμένο προσωπικό όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο με συνέπεια, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. Τοποθέτηση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, γεωθερμία, δροσισμός καλοριφέρ, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα. Πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και υψηλή ποιότητα των υλικών.
Ο έμπειρος υδραυλικός και ιδρυτής της επιχείρησής μας Κανελλόπουλος Ανδρέας, καθώς και η έμπειρη και άριστα καταρτισμένη ομάδα μας, σας προσφέρουν άμεση ανταπόκριση στον Νομό Αρκαδίας. 
Η επιχείρησή είναι σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετίζεται με υδραυλικά, θέρμανση, φυσικό αέριο, ηλιακά συστήματα, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη και ποιοτικότερη εργασία. 
Συνεργαζόμαστε με πολύ ποιοτικές εταιρείες της Ευρωπαϊκής αγοράς ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.    
Οποιαδήποτε απορία γύρω από τον χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης, του φυσικού αερίου, της πυρόσβεσης, των ηλιακών και άλλων μηχανολογικών εργασιών θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.  

 
 
Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σας προσφέρουμε ταχύτητα στην ολοκλήρωση των εργασιών και εγγυημένο αποτέλεσμα, παρέχοντάς σας ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, για να απολαμβάνετε άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. 

Εξυπηρετούμε άμεσα και με επαγγελματισμό όλο τον Νομό Αρκαδίας.

  Κανελλόπουλος Ανδρέας | Υδραυλικός 
  Πλατεία Δεληγιάννη Κανέλλου 19, Τρίπολη
  Τηλ: 2710243342 , 6973660525